Garage Joop Huyskes is een erkend BOVAG-bedrijf. BOVAG is een brancheorganisatie van ruim 11.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. Bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in personenauto’s, bedrijfsauto’s, trucks en vele andere voertuigen. Ook motorenrevisie, autoverhuur, autowassen, verkeersopleidingen en tankstations behoren tot de werkzaamheden van de bij BOVAG aangesloten bedrijven. BOVAG is voor deze bedrijven niet alleen platform, nieuws-, voorlichtings- en informatiecentrum, het is tevens de werkgeversorganisatie die zich bezighoudt met arbeidsvoorwaardenbeleid, arbeidsvoorziening, arbeidsomstandigheden en onderwijs.

Wanneer u bij een erkend BOVAG-bedrijf binnenstapt, weet u als consument dat u met een kwaliteitsbedrijf zaken doet. Want om als bedrijf bij BOVAG te kunnen aansluiten, moet men voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zakendoen met een BOVAG-bedrijf betekent dan ook voor de consument verzekerd zijn van de standaard BOVAG-garantie, dus van kwaliteit. Garage Joop Huyskes voldoet aan deze kwaliteitseisen!

BOVAG-Certificering

In samenspraak met diverse leasemaatschappijen heeft BOVAG-ABA voorwaarden opgesteld waaraan een gecertificeerd onderhoudsbedrijf moet voldoen. Met de certificering heeft de klant het bewijs dat een bedrijf aan zijn/haar wensen en eisen voldoet. Om voor certificering in aanmerking te komen, is Garage Joop Huyskes door de BOVAG geschouwd en hebben haar medewerkers meegedaan aan een speciale BOVAG-ABA Lease Training.
Onafhankelijke autobedrijven hebben een ongebonden, zelfstandige positie. Ze zijn niet verbonden aan een specifiek merk. Toch hebben door EU-wetgeving wel toegang tot de informatie en trainingen van autofabrikanten. Ook kunt u bij deze autobedrijven terecht voor onderhoud en reparatie van uiteenlopende automerken. De geldende fabrieksgarantie blijft daarbij behouden.
Op iedere reparatie die een vakman van een BOVAG-autobedrijf heeft uitgevoerd of op de materialen en onderdelen die hij heeft gebruikt, geldt een standaard garantie van drie maanden. Dat wij kwaliteit leveren komt niet alleen terug in onze werkzaamheden, maar ook in de communicatie met u als klant.

Garantie

Het BOVAG Garantiebewijs is het garantiecertificaat van de autobedrijven die bij BOVAG zijn aangesloten. U krijgt het bij aankoop van een gebruikte auto met een aankoopbedrag vanaf 4.500 euro. Het Garantiebewijs geeft u recht op zes maanden standaardgarantie op ondermeer verborgen gebreken aan de auto en aan onderdelen en toebehoren, tenzij dit op de koopovereenkomst nadrukkelijk is uitgesloten.

Algemene voorwaarden voor particulieren
Algemene voorwaarden voor de zakelijke markt
Garantievoorwaarden

Nationale autopas

Door de koppeling aan de Nationale Auto Pas geeft het BOVAG Garantiebewijs tevens een betrouwbaar beeld van de historie van de auto. Alle kilometerstanden worden u namelijk, zoals ze bij de Nationale Auto Pas zijn geregistreerd, bekendgemaakt. Zo hebt u alles bij elkaar in een document. Overzichtelijk, maar bovenal duidelijk en betrouwbaar.