Garage Huyskes is ‘Erkend Diagnose Specialist’

Bert Dirksen van Garage Huyskes heeft het certificaat ‘Erkend Diagnose Specialist’ behaald. Hij is  opgeleid bij GMTO (Gerichte MotorTechnische Opleidingen), een gerenommeerd Nederlands opleidingsinstituut in de automotive.

Dit betekent dat Garage Huyskes alle opleidingscertificaten heeft om storingen aan elektronische systemen van automobielen op een juiste en efficiënte wijze weet op te sporen.

Frank, Bert en Joost

Een diagnose waar zowel uw auto als u beter van worden
Welk model en type van welk merk auto u ook rijdt, wij kunnen een diagnose stellen. Als merkonafhankelijk bedrijf beschikken we over alle benodigde gegevens. Denk aan de officiële fabrieksspecificaties, onderhoudsschema’s, handboeken en informatie. Garage Huyskes beschikt over de meest moderne diagnoseapparatuur om uw auto uit te lezen én vakkundige monteurs om storingen te verhelpen. Zo kunnen we sneller de urgentie van de autoreparatie inschatten. Soms kan het wachten tot de auto een grote beurt ondergaat, maar soms is direct actie vereist.

GMTO
Het opleidingsinstituut GMTO heeft een lesmethode ontwikkeld die het mogelijk maakt storingen aan de verschillende elektronische systemen in korte tijd te lokaliseren en te repareren.