Garage Huyskes is een kleinschalig bedrijf. Wij staan voor een persoonlijke benadering, kwaliteit, gastvrijheid en servicegerichtheid.

Als klant bent u ervan verzekerd dat er de hele dag direct een professional beschikbaar is om u te woord te staan. Het team van Garage Huyskes bestaat uit Bert Dirksen, Teun Boekhout en Hugo van Verseveld.

Een stukje geschiedenis

Garage Joop Huyskes bestaat al meer dan vijftig jaar. Voormalig rijschoolhouder annex autoverhuurder Joop Huijskes startte op 6 juli 1955 het bedrijf aan de Nijkerkerstraat te Hoevelaken. In het begin was er uitsluitend sprake van de verkoop en verhuur van auto’s en het geven van autorijlessen. Vanwege de groei van het bedrijf werden de werkzaamheden al gauw verplaatst naar de Bachweg te Amersfoort. Naast de verkoop van brandstoffen ging Joop Huijskes zich ook richten op de verkoop en onderhoud van auto’s van de merken Skaldia en Trabant.

In 1969 kwam de garage definitief naar de Westerdorpsstraat in Hoevelaken, waar het bedrijf tot 2009 te vinden was. In 1974 werd de werkplaats verbouwd en werd een showroom ingericht.
In de loop van de jaren veranderde het dealerschap van Skaldia/Trabant in dat van Ford. Ook veranderde de brandstof van het merk Gulf in Shell. In 1985 werd een tweede benzinestation geopend op de Koninginneweg.
Na het overlijden van oprichter Joop Huijskes in 2005, werden de werkzaamheden door zijn zoon Frank Huijskes voortgezet. Januari 2006 verdwenen de tankstations van Shell uit Hoevelaken. Het station aan de Koninginneweg werd overgenomen door Gulf en het Shellstation bij garage Huyskes aan de Westerdorpsstraat werd opgeheven. Garage Joop Huyskes wordt dan reparatieafdeling van alle automerken. Daarnaast is de garage een erkend leerbedrijf voor leerlingen van de INNOVAM-opleiding, een erkend BOVAG-bedrijf en sinds halverwege 2007 Lease Service Center van alle bekende merken auto’s.
Garage Huyskes is ook op calamiteiten voorbereid. Bij de garage is een AED (defibrillator) geplaatst. Een AED is een apparaat, dat een gecombineerde elektrische schok toedient aan het hart bij een hartstilstand en op die manier probeert de normale hartfunctie te herstellen.

Nieuwe tijd breekt aan

Half juli 2009 breekt een nieuwe tijd aan. Frank Huijskes heeft een nieuw pand gekocht op het bedrijventerrein Horstbeek in Hoevelaken. Na een behoorlijke verbouwing is het nieuwe pand voorzien van de nieuwste snufjes. In de eigentijdse en met de modernste testapparatuur ingerichte werkplaats van Garage Huyskes staat een team ervaren en vakkundige monteurs voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw auto zo snel mogelijk weer de weg op kan.

Met het nieuwe bedrijfspand op De Beek 6a in Hoevelaken, waarvan de deuren op 2 november 2009 geopend zijn, is Garage Joop Huyskes begonnen aan een nieuwe fase in haar bestaan.

NIEUWE EIGENAAR, VERTROUWDE GEZICHTEN

Met ingang van 1 januari 2020 is Garage Joop Huyskes overgenomen. Nieuwe eigenaar is Bert Dirksen, monteur in hart en nieren. De naam Garage Joop Huyskes heeft een kleine metamorfose ondergaan en is verkort naar GARAGE HUYSKES.

Bert Dirksen is in december 2014 door Frank Huijskes benaderd of hij niet in zijn bedrijf wilde komen werken. Hier heeft hij tot op de dag van vandaag zijn passie en hobby met veel plezier kunnen uitoefenen namelijk, klanten vanaf het eerste contactmoment tot het uiteindelijke afgeven van de (naar hun tevredenheid) gerepareerde/onderhouden auto te helpen.

Na bijna vijf jaar best wel een bekend gezicht te zijn geworden voor de meeste klanten heeft hij de eer, om dit mooie bedrijf van Frank Huijskes over te nemen en voort te zetten.