Garage Huyskes is een kleinschalig bedrijf. Klantgericht, klantvriendelijk en resultaatgericht.

Als klant bent u ervan verzekerd dat er de hele dag direct een professional beschikbaar is om u te woord te staan. In de meeste gevallen is dat de eigenaar, Frank Huyskes, die ook de telefonische vragen beantwoordt en de planning nauwkeurig in de gaten houdt.

Daarnaast zijn Teun Boekhout, Bert Dirksen en Hugo van Verseveld werkzaam in de werkplaats.

Een stukje geschiedenis

Garage Joop Huyskes bestaat al meer dan vijftig jaar. Voormalig rijschoolhouder annex autoverhuurder Joop Huyskes startte op 6 juli 1955 het bedrijf aan de Nijkerkerstraat te Hoevelaken. In het begin was er uitsluitend sprake van de verkoop en verhuur van auto’s en het geven van autorijlessen. Vanwege de groei van het bedrijf werden de werkzaamheden al gauw verplaatst naar de Bachweg te Amersfoort. Naast de verkoop van brandstoffen ging Joop Huyskes zich ook richten op de verkoop en onderhoud van auto’s van de merken Skaldia en Trabant.

In 1969 kwam de garage definitief naar de Westerdorpsstraat in Hoevelaken, waar het bedrijf tot 2009 te vinden was. In 1974 werd de werkplaats verbouwd en werd een showroom ingericht.
In de loop van de jaren veranderde het dealerschap van Skaldia/Trabant in dat van Ford. Ook veranderde de brandstof van het merk Gulf in Shell. In 1985 werd een tweede benzinestation geopend op de Koninginneweg.
Na het overlijden van oprichter Joop Huyskes in 2005, werden de werkzaamheden door zijn zoon Frank Huyskes voortgezet. Januari 2006 verdwenen de tankstations van Shell uit Hoevelaken. Het station aan de Koninginneweg werd overgenomen door Gulf en het Shellstation bij garage Huyskes aan de Westerdorpsstraat werd opgeheven. Garage Joop Huyskes wordt dan reparatieafdeling van alle automerken. Daarnaast is de garage een erkend leerbedrijf voor leerlingen van de INNOVAM-opleiding, een erkend BOVAG-bedrijf en sinds halverwege 2007 Lease Service Center van alle bekende merken auto’s.
Garage Huyskes is ook op calamiteiten voorbereid. Bij de garage is een AED (defibrillator) geplaatst. Een AED is een apparaat, dat een gecombineerde elektrische schok toedient aan het hart bij een hartstilstand en op die manier probeert de normale hartfunctie te herstellen.

Nieuwe tijd breekt aan

Half juli 2009 breekt een nieuwe tijd aan. Frank Huyskes heeft een nieuw pand gekocht op het bedrijventerrein Horstbeek in Hoevelaken. Na een behoorlijke verbouwing is het nieuwe pand voorzien van de nieuwste snufjes. In de eigentijdse en met de modernste testapparatuur ingerichte werkplaats van Garage Huyskes staat een team ervaren en vakkundige monteurs voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw auto zo snel mogelijk weer de weg op kan.

Met het nieuwe bedrijfspand op De Beek 6 in Hoevelaken, waarvan de deuren op 2 november 2009 geopend zijn, is Garage Joop Huyskes begonnen aan een nieuwe fase in haar bestaan.